Γ’ Εθνική: Με Παυλίδη σε μεγάλη μέρα με χατ τρικ ο ο Πανδραμαϊκός επικράτησε του Άρη Αβάτου

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Άρης Αβάτου μέσα στον Πανδραμαϊκό το απόγευμα της Κυριακής, στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Πανδραμαϊκός είχε σε φανταστική μέρα τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Παυλίδη ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας, ενώ βρήκε και τέταρτη φορά δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως offside.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 12’ και ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Τσαπάρη μέσα απ την μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.

Στη συνέχει ο Πανδραμαϊκός ανέβασε στροφές και στο 17’ ο Παυλίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μπήκε στην περιοχή και κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς ενώ βρισκόταν φάτσα με το τέρμα.

Ένα λεπτό μετά ο Παυλίδης πλάσαρε σε πρώτο χρόνο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά σέντραρε ο Αχαλινόπουλος όμως ο Παυλίδης δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα.

Στο 27’ ο Μπάμπουρας έπιασε την κεφαλιά όμως μπλόκαρε ο Καρά Ισμαήλ.

Στο 31’ ο Πανδραμαϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Παυλίδη, όταν Μαχαίρας εκτέλεσε δυνατά φάουλ, ο Καρά Ισμαήλ απέκρουσε με υπερένταση και στην επαναφορά ο Παυλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηκυριάκου συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Στο 36’ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερα για το Άβατο, όταν ο Παυλίδης δέχτηκε τη μπάλα μετά απο ωραία ενέργεια του Χατζηκυριάκου και την έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, με το 2-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ ο Αχαλινόπουλος έπιασε καλό σουτ με τη μπάλα να περνάει οριακά άουτ.

Στο 52ο λεπτό ο Μαχαίρας βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά με ψυχραιμία πάσαρε τη μπάλα στον επερχόμενο Παυλίδη, ο οποίος δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 3-0 με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Ο Άρης Αβάτου έχασε καλή ευκαιρία για να μειώσει, αλλά ο γκολκίπερ Μαχαίρας με αυτοθυσία κράτησε το μηδέν για τον Πανδραμαϊκό αποκρούοντας πάνω στη γραμμή το σουτ του Τενεκέ.

Το γκολ ήρθε για τους Ξανθιώτες ένα λεπτό μετά, με τον Τενεκέ να μην αστοχεί σημειώνοντας το 3-1 και δίνοντας κάποιες μικρές ελπίδες στην ομάδα του.

Στο 82’ ο Παυλίδης πετυχαίνει τέταρτο γκολ για τον Πανδραμαϊκό με τον επόπτη να το ακυρώνει ως offside.

Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 93’ όταν ο Ιγνατίου αστόχησε σε τετ α τετ, με τον διαιτητή λίγα λεπτά μετά να σφυρίζει τη λήξη.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (86’ Ρεβυθόπουλος), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος (92’ Μπαμπαλής), Κουκόλης, Μπάμπουρας (59’ Ιγνατίου), Παυλίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου (60’ Αγροκώστας), Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης (60’ Ισπιρίδης), Τσαπάρης, Κοντογιαννίδης (46’ Ερτουλούλ), Γκαρνέτας.

Φώτο: dramasport.gr