Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε στο παραπέντε των μεταγραφών η «περιπετειώδης» μετοίκηση του Βαφειάδη από το Άβατο στο Πανθρακικό

Στο Πανθρακικό με μεταγραφή με μετοίκηση λόγω σπουδών θα αγωνίζεται Ξανθιώτης νεαρός μέσος και σπουδαστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Δημήτρης Βαφειάδης μετά το δύσκολο «διαζύγιο» με την πρωην του ομάδα τον Άρη Αβάτου.

Μετά τον περσινό τραυματισμό του δυο φορές την μια μάλιστα με χιαστό ο Δημήτρης Βαφειάδης ντεμπούταρε στον αγώνα κυπέλλου για την ΕΠΣ Θράκης ξεκινώντας βασικός για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ο οποίος γνωρίζει χρόνια τον 19χρονο πρώην μέσο των ακαδημιών του ΑΟΞ, της Βιστωνίδας, του Ηρακλή Ζυγού και του Άρη Αβάτου αφού εδω και 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

Ο παίκτης αν και προπονείται πάνω από μήνα στην ομάδα το δελτίο του βγήκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και σιγά σιγά θα μπεί και την αποστολή της ομάδας για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής και ίσως αγωνιστεί αρχικά στην Β’ ομάδα του Πανθρακικού στην Β’ ΕΠΣ Θράκης ώστε να είναι πανέτοιμος με την έναρξη του β’ Γύρου σε 2 περίπου εμβομάδες στην Αλεξανδρούπολη.

Σίγουρα με την ένταξη του Βαφειάδη ο Πανθρακικός ενισχύεται και αλλο στον άξονα όπου θα συναντήσει τους πρωην παίκτες του στο Άβατο Χακαν, Κωσταρέλη και τον νεαρό Σμάλη.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βαφειάδη.

Ο 19χρονος μέσος αγωνίστηκε στα τμήματα Υποδομής του ΑΟ Ξάνθης, στην Βιστωνίδα, τον Ηρακλή Ζυγού και τον Άρη Αβάτου, μετρώντας πολλές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Πανθρακικού μας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές Πανθρακικές επιτυχίες!