Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Να ζητήσουν συγγνώμη όσοι διέδωσαν ψέματα για την υπόθεση της «νεκρής» Μαρίας

Όσοι διέδωσαν ψεύδη και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, για την υπόθεση της υποτιθέμενης νεκρής Μαρίας στον Έβρο, οφείλουν σήμερα να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη, ανέφερε από το βήμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κα Ασημακοπούλου κατέστησε σαφές ότι η υπόθεση των 38 μεταναστών που βρέθηκαν, εγκαταλελειμμένοι υποτίθεται, σε ελληνικό έδαφος, καθώς και ο δήθεν «θάνατος» από δάγκωμα σκορπιού ενός μικρού κοριτσιού σε νησίδα στον Έβρο, απεδείχθη περίτρανα πως ήταν fake news και συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, γεγονός που επιβεβαίωσε, μάλιστα, Σύρος πρόσφυγας. Υπογράμμισε δε ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, αναγνώρισε δημόσια το λάθος της και ότι το περιοδικό «Der Spiegel» απέσυρε τα σχετικά άρθρα.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ τόνισε επίσης ότι: «οι Ευρωβουλευτές της Αριστεράς, οι κύριοι Κούλογλου και Αρβανίτης, είχαν το θράσος να καταθέσουν σχετική γραπτή ερώτηση και το κόμμα τους στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει, ακόμη και σήμερα, να αρνείται την αλήθεια». Ενώ κατέληξε πως όσοι διέδωσαν αυτά τα ψέματα και τις συκοφαντίες πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά κυρίως από τον Ελληνικό λαό…

Το βίντεο με τα όσα είπε η κα Ασημακοπούλου: