Super League: Τρίποντη ανατροπή με ήρωα Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός επί του ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης»

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο «Καραϊσκάκης» όμως ο Ολυμπιακός έκανε κατόπιν σωρεία ευκαιριών και με τα γκολ των Μπακαμπού και Αραμπί αλλά και δύο σωτήριες επεμβάσεις από τον Πασχαλακη έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή, για να επιστρέψει στις νίκες με σκορ 2-1.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την πρόκρισή του στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας  και λίγα 24ωρα αργότερα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους και το πρωτάθλημα. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να κατεβαίνουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κρατώντας αήττητο για πέντε διαδοχικά ματς και να προηγούνται στο 19′ αλλά τους ερυθρόλευκους να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή.

Ο Μπακαμπού ήταν εκείνος που έφερε το ματς σε ισορροπία πριν κλείσει το πρώτο μέρος, για να έρθει ένα καταιγιστικό δεύτερο μέρος από πλευράς Πειραιωτών όπου έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες (ήρωας ο Μανδάς για την ομάδα του, αν αναλογιστεί κανείς πως 11 τελικές είχαν στόχο την εστία του σε όλο το 90λεπτο) μέχρι να δικαιωθούν τελικά στο 76′ με τον Αραμπί και να κρατήσουν το πολύτιμο 2-1 με τις δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Πασχαλάκη στο φινάλε.