Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιορισμού της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης πινακίδας VMS από την 01/02/2023 ημέρα Δευτέρα, και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, στο ρεύμα Ξάνθη προς Κομοτηνή.

Για την ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου είναι απαραίτητη η εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Βανιάνου μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης.

Συνεπώς θα λάβει χώρα σταδιακά περιορισμός κυκλοφορίας οχημάτων σε μία λωρίδα πριν τον Α/Κ Βανιάνου με κατάλληλη υφιστάμενη σήμανση ενώ σημειώνεται ότι ο κλάδος που ενώνει το Πετροχώρι με την Εγνατία Οδό, κατεύθυνση προς Κομοτηνή, θα είναι κλειστός.

Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα παραδοθεί καθαρή από ξένες ύλες, πινακίδες, μηχανήματα κτλ με ευθύνη της αναδόχου. Πριν από την έναρξη των εργασιών να ενημερωθεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και οποιαδήποτε λεπτομέρεια να ρυθμιστεί με αυτό. Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, κατά λόγο και τόπο αρμοδιότητας.

Πηγή: ertnews