Ανακοίνωση Άρη κατά της διαιτησίας για πέναλτι του Αθανασιάδη: «Αφού δεν σκότωσε τον παίκτη μας, δεν υπάρχει παράβαση» – Άμεση απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ειρωνική και συγχρόνως γεμάτη οργή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Κυρίως τη φάση που ζητούν πέναλτι του Αθανασιάδη πάνω στον Φαμπιάνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Καληνύχτα και καλή τύχη, ντροπή».

Ειρωνική και συγχρόνως γεμάτη οργή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Κυρίως τη φάση που ζητούν πέναλτι του Αθανασιάδη πάνω στον Φαμπιάνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι στη φάση που ο Αθανασιάδης γκρεμίζει τον Φαμπιάνο. Αφού δεν… σκότωσε τον παίκτη της ομάδας μας δεν υπάρχει παράβαση!!!

Κύριε Μπένετ καληνύχτα. Εάν έχεις λίγη τσίπα οφείλεις τώρα κιόλας να επιστρέψεις στην Αγγλία.

Όσο για σένα κ. Αυγενάκη, παραμένεις θεατής των όσων συμβαίνουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους σας. Ντροπή…».

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Άρη:

«Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση του Άρη, εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας», ενώ στάθηκε και στην κριτική της φάσης από τον πρώην διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη, στην αθλητική εκπομπή του OPEN, τονίζοντας πως «είναι απορίας άξιον, το πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια..

Οσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο».