Super League: Μεγάλο διπλό του Παναιτωλικού στον Βόλο – Μπήκε αλλαγή ο Ξενιτίδης, έχασε πέναλτι ο Μπαριέντος

Σε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την 20η αγωνιστική της Super League και μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες. Αντίθετα ο Βόλος συνεχίζει την πτωτική του πορεία και μπαίνει σε «προβλήματα» όσον αφορά την τελική εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιρίνος στο 18ο λεπτό παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Στεργιάκη σε σουτ του Ντέλετιτς. Στο 39ο λεπτό οι «Αγρινιώτες» ισοφάρισαν με τον Σενγκέλια με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του Μορσέι.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βόλος έχασε πέναλτι στο 62′ με τον Μπαριέντος να μην μπορεί να νικήσει τον Στεργιάκη από τα 11 βήματα. Μέσα σε πέντε λεπτά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανατρέψει πλήρως το σκορ με τα γκολ του Πέδρο από το σημείο του πέναλτι στο 68′ και του Μαλή στο 73′ να βάζουν γερές βάσεις για τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Μεσκίδα στο 90+6.

Ο Ξανθιώτης, Γιώργος Ξενιτίδης πέρασε αλλαγή στο 86′ από τον Γιάννη Αναστασίου αντικαθιστώντας τον σκόρερ Σενγκέλια. Οι Βολιώτες έμειναν στους 29 βαθμούς και την 6η θέση ενώ ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 8η θέση και τους 23 βαθμούς.