LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής για την Γ’ Εθνική: Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανθρακικό και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα σε Πανθρακικό και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Ώρα 14:20 Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για την 11η αγωνιστική καθώς είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Τετάρτη, ωστόσο λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του ΔΑΚ αναβλήθηκε.

Ώρα 14:25 Το Ορφάνι είναι στην τελευταία θέση με 1 βαθμό, ενώ ο Πανθρακικός είναι στην 7η θέση με 16.

Ώρα 14:30 Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Κοτσάκης, Αντωνιάδης, Αρετάς, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Ντίνας, Γκουτσίδης.

Ώρα 14:40 Η ενδεκάδα του Ορφανίου: Παπαδόπουλος Γ., Πέλκας, Αφεντούλιδης, Κόμνος, Ντουρσάι, Γεωργιάδης, Ηλιόπουλος, Τζάτζος, Καρακούτης, Αλεξόπουλος, Μετσεντσβίλι.

Ωρα 14:50 Γεμίζει σιγά-σιγά το ΔΑΚ Κομοτηνής με τον κόσμο να σχολάει από τις δουλείες του καθότι καθημερινή και να εισέρχεται στο γήπεδο.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

2′ Γκοοοοολλλλ για τον Πανθρακικό πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Ο Βάσκος πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Γκουτσίδη και αυτός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1-0.

6′ Μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με το σουτ του Φουρλατάρα να περνάει ελάχιστα άουτ.

12′ Γκολ για το Ορφάνι στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Ο Ηλιόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καρακούτης ισοφάρισε με κεφαλιά νικώντας τον Κοτσάκη. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1-1.

21′ Χωρίς τον Νίκο Μπαχαρίδη ο Πανθρακικός καθώς είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς. Χρέη τεχνικού ο βοηθός του Γιώργος Μπακιρτζίδης.

30′ Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα. Η εικόνα του Πανθρακικού δεν είναι καλή. Το 1-1 παραμένει.

38′ Kίτρινη στον Αφεντουλίδη για το Ορφάνι. Πρώτη κάρτα στο ματς.

43′ Καλό σουτ του Φουρλατάρα, η μπαλα λίγο έξω. Τελική μετά από αρκετή ώρα για τον Πανθρακικό.

45+1′ Τεράστια ευκαιρία για το Ορφάνι. Ο Μετσεντσβίλι βρέθηκε απέναντι από τον Κοτσάκη, αλλά ο Σαπναράς με φανταστικό τάκλιν γλίτωσε το γκολ για τον Πανθρακικό.

45+3′ Τέλος ημιχρόνου. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1-1.

16:05 Επιστρέφουν οι δύο ομάδες.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

51′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Κωσταρέλη μετά από κόρνερ να τελειώνει αδύναμα τη φάση.

51′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι για τον πανθρακικό για χέρι, κόρνερ δείχνει ο διαιτητής.

53′ Αλλαγή για το Ορφάνι. Ο Παπαδόπουλος Κ. στη θέση του Αφεντουλίδη.

54′ Ευκαιρία για το Ορφάνι με τον Μετσεντσβίλι να αστοχεί από δεξιά.

56′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μπαϊκαρά στη θέση του Φουρλατάρα.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Κωσταρέλη.

60′ Νέα ευκαιρία για το Ορφάνι με τον Κοτσάκη να αποκρούει το σουτ του Καρακούτη από κοντά. Παραμένει το 1-1 αλλά κυριαρχεί το Ορφάνι στον αγωνιστικό χώρο.

62′ Διπλή αλλαγή για τον Πανθρακικό με τους Σμάλη και Στοΐνοβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Γκουτσίδη και Γιαννακιτσίδη.

65′ Κίτρινη στον προπονητή Γιώργο Μπακιρτζίδη.

74′ Πέναλτι για τον Πανθρακικό που κερδίζει ο Βάσκος.

75′ Γκοοοοολλλλλλλλ για τον Πανθρακικό. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκου που δίνει ξανά το προβάδισμα. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 2-1.

80′ Μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ με το σουτ του Σμάλη ύστερα από πάσα του Βάσκου να απομακρύνεται με τα πόδια από τον γκολκίπερ του Ορφανίου.

82′ Γκοοοολλλλλλλ για τον Πανθρακικό. Ο Στοΐνοβιτς με κεφαλιά καθαρίζει το τρίποντο. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 3-1.

85′ Ο Ντίνας αφήνει τη θέση του στον Καλογρανά.

90+3′ Tελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 3-1.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…