Σε οικογενειακό κλίμα η πίτα των Παγουρίων με τρεις τυχερούς στο φλουρί!

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε ταβέρνα της Κομοτηνής κόπηκε η βασιλόπιτα της Αναγέννησης Παγουριών που φετος εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα.

Στο δείπνο εκτός του προέδρου κ Σταθάκη Χρήστου παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης ο οποίος ευχήθηκε μόνο υγειά στους παίκτες χωρίς τραυματισμούς ,καλές σπουδές στους φοιτητές, και ανοδική πορεία στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σταθάκης ευχήθηκε καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και είναι χαρούμενος που ξαναβρισκόμαστε όλοι μαζί μετά 2 χρόνια από τον κορονοιο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μυστρίδη που ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους, τους ποδοσφαιριστές που αφήνουν τα σπίτια τους και βάζουν τα πόδια τους στην ..φωτιά με τα κρύα και -2 τις ζέστες με όλες τις συνθήκες που κάνατε θυσίες για να παίξουν για την φανέλα τις ομάδας κάθε Σάββατο ,σημαίνει πως έχετε ψυχή, θέληση, και φάνηκε μετά από δύσκολους τραυματισμούς δεν παρατήσατε την προσπάθεια γιατί η διοίκηση δεν άφησε κανέναν μόνο του. Γνωρίζετε πως ένας τραυματισμός μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα.

Παρολα αυτά θεωρο τον εαυτο μου πολύ τυχερος που συνεργάζομαι μαζί σας θέλω να ευχαριστήσω τους δυο μεγάλους σε ηλικία τις ομαλός που ενώ έχουν υποχρεώσεις δίνουν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ηθικα,όπως και τον συνεργάτη μου Μαρίνο που βοηθάει σε ότι χρειαστεί με τις ιδίες φιλοσοφίες με μένα και δίνει τα πάντα σαν να μιλάτε με μένα όταν λείπω εγώ.

Σκοπός μας είναι μελλοντικά να είσαστε σε ένα ποιο επιθυμητό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ομάδα. Η ομάδα προσπαθεί να σας δώσει εφόδια για την συνέχεια τις ζωής σας αύριο στην δουλειά που θα πάτε να ξέρετε πως ο τρόπος που λειτουργούμε εδώ θα σας βοηθήσει μελλοντικά. Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε και είμαστε όλοι, καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και σας είμαι ευγνώμον.

Τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν από 50 ευρω και το φλουρι οι Χρήστος Τασίδης, Μιχάλης Μαυρομάτης και ο σκόρερ της ομάδας Στέλιος Λιοπας.