Η Πρωτοβουλία Φιλάθλων ΑΟΞ έκανε τη πρώτη της ανάρτηση για την επόμενη μέρα της ομάδας

Τη πρώτη της ανακοίνωση εξέδωσε η πρωτοβουλία των φιλάθλων του ΑΟΞ, για την αναγέννηση του συλλόγου και την επόμενη μέρα του.

Στο προφίλ που δημιουργήθηκε από τους υπεύθυνους αυτής της πρωτοβουλίας, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήθηκε τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου και η πρώτη τους ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Από το καλοκαίρι του 2022 ο ΑΟΞ έχει περιέλθει σε ένα αδιέξοδο . Ένα αδιέξοδο το οποίο υπάρχει μέχρι και σήμερα . Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι τότε η κατάσταση ήταν σκοτεινή, δεν ξέραμε ποιον να πιστέψουμε, τι να ακούσουμε , τι μας ξημερώνει . Η μη δήλωση συμμετοχής της ομάδας σε κανένα αγωνιστικό πρωτάθλημα την τρέχουσα χρονιά, πλήγωσε το γόητρο όλων μας γιατί αυτή η ομάδα αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το «τώρα» λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν είναι σκοτεινό . Αυτό ενισχύεται από τις εκατοντάδες αιτήσεις εγγραφής στον Ερασιτέχνη που συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Ενισχύεται από την καθημερινή αγωνία του απλού κόσμου της ομάδας, της οποίας γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά . Επειδή κρίθηκε αναγκαίο και σκόπιμο , να μην υπάρχει παραφιλολογία γύρω από αυτό το οποίο εμείς θεωρούμε καλό και σωστό για τον ΑΟΞ, διοργανώσαμε την συνάντηση στο Αμφιθέατρο. Μια συνάντηση όπου αναλύθηκε διεξοδικά και λεπτομερειακά το πλάνο της επόμενης μέρας του ΑΟΞ. Μίας επόμενης μέρας η οποία πρέπει να προσεγγιστεί ρεαλιστικά και όχι ουτοπικά. Μιας επόμενης μέρας που μας βρίσκει δυνατούς, για να ορθοποδήσει ο ΑΟΞ. Μιας επόμενης μέρας που τις τύχες του Α.Ο.Ξ θα τις κρατάει η πραγματική δύναμη αυτής της ομάδας . Ο κόσμος της …
Ένας ΑΟΞ που έχει αδιαπραγμάτευτη περιουσία στην οδό Βας. Σοφίας . Με ένα γήπεδο εντός αστικού ιστού και έναν Ερασιτέχνη ο οποίος θα αγωνίζεται εκεί .
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ έχει δώσει τις νομικές διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν στο σωστό δρόμο . Πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι ένα σωματείο ανενεργό εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες , είναι φυσικό και επόμενο ότι θα συναντήσει γραφειοκρατικούς σκοπέλους , την στιγμή που επιχειρείται να μπει μια σειρά και μια τάξη.
Φλέγον ζήτημα για εμάς αποτελεί η δήλωση συμμετοχής του ΑΟΞ για την νέα αγωνιστική χρόνια . Πιέζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη να κινήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται τόσο με την τοπική ΕΠΣ, όσο και με την Γ.Γ.Αθλητισμού.
Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος της Ξανθης αγωνιά γιατί όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα . Ο κόσμος της Ξάνθης έκανε αρκετό καιρό υπομονή. Θα κάνει λίγο ακόμα .
Για όσο όμως θα περιμένει , θα τον ενημερώνουμε εμείς οι ίδιοι μέσω αυτής της σελίδας.
Για ό,τι αφορά εμάς και τις κινήσεις που κάνουμε , δεν θα ενημερωθείτε ΠΟΤΈ από κανένα τρίτο .
Ο κόσμος του ΑΟΞ, θα ενημερώνεται με διαφάνεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα . Αυτό είναι το σωστό άλλωστε , γιατί όλοι μας θέλουμε έναν ΑΟΞ ανοιχτό και διαφανή .
Με εκτίμηση
Πρωτοβουλία Φιλάθλων ΑΟΞ»