Super League: Στο «0» κόλλησαν Λεβαδειακός και Λαμία – Δεν βρήκε λύσεις ο Παντελίδης, βασικός ο Μεχία

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Βασικός ο Αλφρέδο Μεχία για τον Λεβαδειακό, στενεύουν τα περιθώρια για την Λαμία του Σάββα Παντελίδη.

Πιο απειλητικός ο Λεβαδειακός χωρίς όμως να μετουσιώσει σε γκολ κάποια ευκαιρία με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι του Λούα Λούα στο 66′. Από την πλευρά της Λαμίας, οι ευκαιρίες που δημιούργησε ανησύχησαν χωρίς όμως κάποια να βρει εστία με τον Ρόμανιτς να βρίσκεται σε καλή μέρα και δυνατό σημείο για την ομάδα του Παντελίδη να είναι οι γρήγορες αντεπιθέσεις.

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και της Ξάνθης, Αλφρέδο Μεχία ξεκίνησε βασικός για άλλη μια φορά, δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 45′ και αντικαταστάθηκε στο 56′ από τον Νταμπό.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 12η θέση και τους 13 βαθμούς και η Λαμία στην 13η με 12 βαθμούς. Για την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ η Λαμία υποδέχεται τον ουραγό Ιωνικό.