Super League: Άφησε βαθμούς στο Περιστέρι παρότι προηγήθηκε ο Ολυμπιακός με βασικό ξανά τον Πασχαλάκη

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ατρομήτου, με το παιχνίδι του Περιστερίου να λήγει ισόπαλο 1-1 για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό αξιοποιώντας την υπεροχή που είχε ο Ολυμπιακός στην κατοχή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα, με τον Σάμουελ Φριτζόνσον να φέρνει την απόλυτη ισορροπία με γκολ στο 64′. Ένα σκορ που έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

Κάπως έτσι, οι Περιστεριώτες έβαλαν φρένο στο σερί τεσσάρων νικών που είχε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει 39 βαθμούς και έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή, καθώς βρίσκονται στο -5 από την ΑΕΚ και στο -6 από τον Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος είναι στους 24 πόντους στο -5 από τον 6ο Βόλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (77′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριντζόνσον (82′ Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82′ Κωτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Ροντινέι (85′ Βρουσάι), Εμβιλά, Χουάνγκ (70′ Ροντρίγκες), Μπιέλ (85′ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Μπακαμπού (69′ Αραμπί).