Super League: Άλλη κλάση ο Μανού και τριάρα του Άρη επί του Βόλου του βασικού Ζαν Μπαριέντος

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ο Άρης επικράτησε 3-0 του Βόλου για τη 19η αγωνιστική της Super League, ξεπερνώντας τον στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την άμυνα του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική, όμως με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο (47’, 60’, 74’), κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 και να ξεπεράσει τους Θεσσαλούς στη βαθμολογία, εδραιώνοντας τη θέση του στην πρώτη εξάδα.

Βασικός και αναντικατάστατος για άλλη μια φορά στην ομάδα του Βόλου ο άλλοτε μέσος του ΑΟΞ Ζαν Μπαριέντος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης μετά τη συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (22’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68’ Ετέμπο), Μάνου Γκαρθία (80’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (80’ Μαζικού), Ματέο Γκαρσία (80’ Ροντρίγκες), Γκρέι (80’ Ιτούρμπε).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ροντρίγκο, Πίρινεν, Λούνα (68’ Αρούνα Σι), Μεταξάς (57’ Γκάτζι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68’ Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84’ Κούτσιας)