Πληροφορίες ότι παύεται από δήμαρχος Ιάσμου ο Οντέρ Μουμίν – Όσα μετέδωσε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Mega

Φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών η παύση από τα καθήκοντά του ,του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν που τόσο ταλαιπώρησε το Δήμο του και δυσφήμισε την περιοχή μας με τις ενέργειές του.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στην εκπομπή Live News του MEGA του Νίκου Ευαγγελάτου η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή ,φαίνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προχωρούν σε παύση του Δημάρχου του οποίου οι πρόσφατες αποφάσεις για τους υπαλλήλους και τα Νομικά Πρόσωπα έχουν ούτως ή άλλως σχεδόν στο σύνολό τους ανακληθεί .

Θρυαλλίδα στην επίσπευση των διαδικασιών ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η είδηση της αδυναμίας θέρμανσης των σχολείων του Δήμου αφού δεν λειτουργούν οι σχετικές Επιτροπές του Δήμου.

Βέβαια στην εκπομπή ακούστηκαν και σοβαρές αιχμές για το πρόσωπο του Δημάρχου που δεν είναι χρήσιμες σε αυτή τη φάση. Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί και φυσικά ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση που από μόνη της αποτελεί μοναδική ως προς την διάστασή της στα αυτοδιοικητικά χρονικά της περιοχής .

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες…

Πηγή: https://www.roinews.gr/