Κύπελλο Ελλάδος: Βήμα πρόκρισης η Λαμία παρά τη γκολάρα του Παραλιμνίου που δημιούργησε ο Γκέκας για τον Ελέζι

Η Λαμία δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Τζανδάρη, δέχτηκε την ισοφάριση λίγο αργότερα από τον Ελέζι με φανταστική προσπάθεια και ασίστ του Κοσμά Γκέλα, αλλά ένα εύστοχο πέναλτι του Τσιλούλη αποδείχθηκε αρκετό για να του χαρίσει το «διπλό» που το βάζει σε θέση «οδηγού» ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ κι αυτός ήταν ο μοναδικός προημιτελικός που δεν υπήρξε VAR. Παράλληλα όποια ομάδα προκριθεί, θα συναντήσει στους «4» τον νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (89′ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (76′ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69′ Πέτρου), Γκέκας

ΛΑΜΙΑ: (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σίμον (59′ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπάντα (59′ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73′ Μπάμπης), Ντε Βισέντι (58′ Τσιλούλης), Ρούμπεν Μαρτίνεθ (69′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης