H αδελφή της Ζωής Δαλακλίδου στο πλευρό της μητέρας του Άλκη Καμπανού κατά την έναρξη τς δίκης των δολοφόνων του

Μία οικογένεια από την Θράκη που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να χάνεις ένα παιδί αδίκως θέλησε σήμερα, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε πέρυσι, να σταθεί δίπλα στους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

Ο λόγος για την αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου, της 34χρονης που ο Χρήστος Παπάζογλου βίασε και έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας των γονιών της στην Ξάνθη τον Δεκέμβριο του 2012.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Voria, η αδερφή της Ζωής, Ελένη, προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 9:00 το πρωί μαζί με τη μητέρα του Άλκη. Η ίδια συνόδευσε την κυρια Μελίνα για να της συμπαρασταθεί. «Το έχω ζήσει. Το ξέρω πώς είναι αυτό το πράγμα, είναι βάναυσο», δήλωσε.

Η Ελένη Δαλακλίδου συμφώνησε με τη δήλωση της μητέρας του Άλκη πως «τα ισόβια πρέπει να γίνουν ισόβια». «Αυτό θέλουμε, έχουν γίνει τόσα και τόσα εγκλήματα», πρόσθεσε. Η Ελένη Δαλακλίδου έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο μετά τη διακοπή της δίκης χέρι-χέρι με τη μητέρα του Άλκη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του 19χρονου.