Γ’ Εθνική: Νίκησε την Αλεξανδρούπολη και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Άρης Αβάτου

Στο γηπεδο Φελώνης  ο Άρης Αβατου κέρδισε 1-0 την Αλεξανδρούπολη και έκανε 15 τους βαθμούς του μπαίνοντας στην προνομιούχα ενιαδα της βαθμολογίας και ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή νίκη για την ξανθιώτικη ομάδα και η τρίτη μπροστά στους φιλάθλους της, ενώ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παραμένει στην τελευτεα θέση χωρίς νίκη, με μόλις 1 βαθμό και τα πράγματα για την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύουν επικίνδυνα.

Το παιχνίδι έγινε με δυνατό αέρα και δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με τους γηπεδούχους να παίζουν με τον «αέρα» του διπλού στον Ευόσμου και στο 20′ ο Αναγνωστόπουλος να ανοίγει το σκορ και στην συνέχεια τον Λεωντζακο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα.

Στην επαναληψη στο 65′ ο Παπαδελης που είχε μπει ως αλλαγή  είχε μεγάλη ευκαιρία  για να κάνει δύο τα τέρματα του Άρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 69′ και στο 85′ με τον Παπάζογλου είχαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση.

Την Κυριακή το Άβατο αγωνίζεται στην Καβάλα με τον Βύρωνα ενώ η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται την Δόξα Δράμας. Διαιτητής ο Κατσίκης της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Κάρα Ισμαήλ, Χασάνογλου, Λεωντζακος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Παπαχρήστου (57′ Παπαδελης), Τσαπαρης, Αναγνωστόπουλος (89′ Καραμανιδης), Κοντογιαννίδης, Γκαρνετας (70′ Θεοδωρόπουλος)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Κασκανταμης, Δορουγιδελης (62′ Τσιτσελιδης), Τζατζανας (76′ Μωραϊτης), Γκαϊτατζής, Παπαγεωργίου, Τσιγγελιδης (62′ Μουρατίδης), Τοπαλι (46′ Παπάζογλου), Μαλτέζος, Πατσιωρας Α. (76′ Πουλουκτσης), Πατσιωρας Κ, Καρακασιδης.