Γ’ Εθνική: Κρατούσε ως το 90+4′ την ισοπαλία στη Μηχανιώνα αλλά λύγισε στο τέλος από τον τοπικό Ποσειδώνα ο Ορφέας Ξάνθης

Ήττα στο 90+4′ γνώρισε στο γηπεδο της Μηχανιώνας από την τοπική ομάδα του Ποσειδώνα γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης, που παρουσιάστηκε ελλιπής στην εμβόλιμη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αυτή ήταν η έκτη φετινή νίκη των… ψαράδων, που ανέβηκαν βαθμολογικά ενώ η Ξανθιώτικη ομάδα παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη  μακριά από την έδρα της αλλά παρέμεινε έστω και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πάντως η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστη που μπήκε δυνατά και με ένα σουτ βολίδα από 30 μέτρα μόλις στο 6ο λεπτό ο αρχηγός Λάζαρος Μαυρόπουλος άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1.

Στο 31′ διαγωνιο σουτ του Κωστογλου πέρασε λίγο άουτ και τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο, στο 41′ το παιχνίδι ήρθε στα ίσια με τον Ξανθόπουλο να εκτελεί φάουλ και τον Καλλίδη με πλασέ να ισοφαρίζει.

Στο δευτερο ημιχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους όμως να εχουν ελαφρια πρωτοβουλία. Στο 60′ σουτ του Ξανθοπούλου απέκρουσε ο Γιουργουσης και στο 90+4′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξανθοπούλου, ο Λαγοντζος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανυγιρισμους.

Την προσεχή Κυριακή ο Ορφέας υποδέχεται την ανεβασμένη Καβάλα. 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Κυριακιδης, Λαγοντζος, Τραχανάς, Καλλίδης, Κωστίκος (62′ Κανέλλης), Τεμερτζογλου, Αλτιντζης, Ξανθοπουλος, Καλαμπάκας (75′ Πανος), Προυντζης (75′ Ταουσανης), Κιζυλης (75′ Ντοκυ)
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργουσης, Τζαμπαζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος (90′ Καλαϊτζοπουλος), Κουκουριγκος (90′ Κριεζής), Κοντό, Αχμέτ ( 65′ Μουστακης), Τορομανιδης, Πασχαλακης