Ραπτόπουλος για Πασχαλάκη-Παπαδοπούλου: «Όταν ο άνδρας είναι μικρότερος και όμορφος, η γυναίκα αποκτά ανασφάλεια»

Στον Alpha και την εκπομπή «Super Katerina» μίλησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ρ/Σ Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης Κωστής Ραπτόπουλος και σχολίασε τον χωρισμό του διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, άλλωστε, ήταν αυτός που αποκάλυψε την είδηση του ζευγαριού και το πρωί της Τρίτης (17/1) κλήθηκε από την εκπομπή του Alpha να σχολιάσει το θέμα.

«Είναι πολύ φυσιολογικό σε μια σχέση όταν ο άνδρας είναι πολύ όμορφος και μικρότερος, αυτομάτως η γυναίκα να αποκτά μια ανασφάλεια που μεταδίδεται στο ζευγάρι. Αυτοί οι έρωτες είναι αναπόφευκτο να μην καταλήγουν σε γάμους.

Είναι αναπόφευκτο ο άνδρας όταν ενθουσιάζεται με μια μεγαλύτερη γυναίκα κάποια στιγμή στην πορεία να κοιτά και μικρότερες ηλικίες. Αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να το διαχειριστεί μια γυναίκα.

Κι αν στις ηλικίες του Αλέξανδρου και της Ειρήνης δεν φαίνεται τόσο ορατό, μετά από μια δεκαετία γίνεται πολύ δυσάρεστο για τη γυναίκα. Όταν είσαι 33 και η γυναίκα 36-37 δεν υπάρχει θέμα. Αν είναι 30 και αυτή 40 επίσης.

Αν όμως ο άνδρας γίνει 40 και η γυναίκα 50 χάνεται η φύση. Νομίζω ότι είναι κάτι γυναικολογικό και δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Η γυναίκα πέφτει βιολογικά στο σεξ και την επιθυμία απότομα. Ο άνδρας πέφτει σιγά σιγά. Το σοκ που παθαίνει η γυναίκα είναι μεγάλο σε μεγάλες ηλικίες».