Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον συγγενή και στενού συνεργάτη του Μπιλ Πάπας – Πλησιάζει η ημερομηνία της δίκης

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη (εκτός απροόπτου) εντός του Φεβορυαρίου της δικης ενώπιον της δικαιοσύνης της Αυστραλίας σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Μπιλ Πάπας.

Ωστόσο μια είδηση που έρχεται από την μακρινή Ωκεανία προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, αφού δείχνει ότ μέχρι να υπάρξει οριστική και τελεσίδικη απόφαση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Όπως μεταδίδεται, η τραπεζα Westpac που αποτελεί το βασικό θύμα της φερόμενης απάτης αλλά και τον φορέα που κυνηγά την υπόθεση και κινεί τις διαδικασίες, αποσύρει την υπόθεση και άρα τις όποιες κατηγορίες είχε να προσάψει εις βάρος του Ερικ Κωνσταντινίδη.

Ο Κωνσταντινίδης υπενθυμίζεται ότι ειναι εξάδελφος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη Μπιλ Πάπας αλλά συνιδιοκτήτης μαζί του του Forum Group, της επιχείρησης που φέρεται να αποτέλεσε το όχημα για την διάπραξη της φερόμενης απάτης.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο τραπεζικός κολοσσός έκλεισε συμφωνία με τον Ερικ Κωνσταντινίδη για να διευθετήσει την υπόθεσή του εναντίον του και να πάψουν οι εις βάρος του κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Westpac ο επιχειρηματίας Ερικ Κωνσταντινίδης είχε λάβει ως συνιδιοκτήτης του Forum Group ένα ποσό της τάξεως των 720.000 δολαρίων που προέρχονταν από κεφάλαια που φέρονται αν είχαν αντληθεί με δόλιο τρόπο από τον Μπιλ Πάπας.