Volley League: Ο Εβρίτης Στέφανος Αμαξόπουλος νέος προπονητής στον ΖΑΟΝ

Την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων, Στέφανο Αμαξόπουλο, ως πρώτο προπονητή της γυναικείας ομάδας, ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων που βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του, καθώς είναι ουραγός στη Volley League χωρίς νίκη, ο Κώστας Λιώσης παραιτήθηκε μετά από έξι χρόνια, όλες οι αθλήτριες που είχαν αποκτηθεί πήραν μεταγραφή για άλλες ομάδες, και πλέον αγωνίζεται με παίκτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα, αναφέρει στην ανακοίνωση του για την επόμενη μέρα:

«Ο Στέφανος Αμαξόπουλος νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΖΑΟΝ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αμαξόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου. Το ΔΣ του ΖΑΟΝ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Κώστα Λιώση, ο οποίος αποχώρησε μετά από 6 χρόνια στον σύλλογο μας.

Σ’ αυτήν την εξαετία ο κ. Λιώσης δεν ήταν απλά ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος, αλλά ένα εκλεκτό μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΖΑΟΝ, ιδιότητα που θα την κουβαλά εφ’ όρου ζωής. Ο ΖΑΟΝ τον ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο και του εύχεται ότι καλύτερο από εδώ και πέρα.

Πλέον η σκυτάλη περνά στα χέρια του Στέφανου Αμαξόπουλου, ο οποίος σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια που υπηρετεί το σύλλογο έχει διατελέσει προπονητής όλων των αναπτυξιακών τμημάτων, βοηθός προπονητή στην ομάδα των γυναικών και τώρα πρώτος προπονητής.

Ο κ. Αμαξόπουλος, έχοντας πίσω του μια σπουδαία καριέρα ως αθλητής (ΑΟ Ορεστιάδας, Ηρακλής, ΑΕΚ, ΑΟΠ Κηφισιάς) με διεθνείς συμμετοχές στις εθνικές ομάδες ανδρών, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης κι αναλαμβάνει την ευθύνη της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.»