Γ’ Εθνική: Τεράστιο διπλό ο Άρης Αβάτου στον Εύοσμο με ανατροπή επί του Αγροτικού Αστέρα στο 90+5′

Σπουδαίο διπλό στον Εύοσμο πήρε ο Άρης Αβάτου κερδίζοντας 1-2 τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα με ανατροπή και γκολ – μπάζερ μπίτερ στο 90+5. Ίσως μάλιστα η νίκη αυτή θεωρηθεί πολύτιμη αργότερα μιας και ο αντίπαλος φαίνεται να έχει τους ίδιους στόχους παραμονής στην Γ’ Εθνική μετά την καλοκαιρινή μη άνοδο του στην Β’ Εθνική και την αποδυνάμωση της ομάδας.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν ένα σπουδαίο διπλό που τους φέρνει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού! Λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου ο Λέσαι άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό στο 73′ ο Γκαρνέτας έφερε τον αγώνα στα ίσια. Όμως η φάση του αγώνα ήταν στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 90+5′ όταν ο Κωστόπουλος που είχε μπει στις καθυστερήσεις ως χρυσή αλλαγή έπιασε ένα ασύληπτο σουτ και χάρισε το χρυσό τρίποντο στους Ξανθιώτες.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Άρης Αβάτου ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη. Στο 10′ ο Κοτόπουλος επιχείρησε ένα σουτ που πέρασε λίγο άου, στο 21′ μέσα σε ένα λεπτό ο Αθανασιάδης και ο Παναγιωτίδης δεν βρήκαν στόχο και κάπως έτσι, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αγροτικός προηγήθηκε στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι σταχυοφόροι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς αλλά ο γκολκίπερ του Αβάτου Τσατάι δεν επέτρεψε να παραβιαστούν ξανά τα δίχτυα του στα σουτ των Τσολάκη και Ζουλούμη στο 50′ και το 52′, με τον τελευταίο να χάσει άλλες δυο ευκαιρίες πριν το 60′ να κλειδώσει τη νίκη για τον Αγροτικό.

Κάπως έτσι επήλθε η ανατροπή που φέρνει τον Άρη Αβάτου οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά σε ιδανική θέση για να βρεθεί επάνω αν την Τετάρτη νικήσει εντός έδρας την εκ των ουραγών Αλεξανδρούπολη. Διαιτητής του αγώνα ο Τσάμης από την Κοζάνη με βοηθούς τους Σακκό και Δρουσάκη από Κοζάνη και Γρεβενά αντίστοιχα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σαλαβιάς, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζήφογλου, Φετεινίδης (65′ Βασίλας), Ζουλούμης, Θεοδωρίδης, Φασουλάκης, Λεσάι, Πέριτς (67′ Ζήσης), Τσολάκης (79′ Νίκας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρέλης): Τσατάι, Ψεματάς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Χασάνογλου, Αναστασιάδης (60′ Παπαδέλης), Βασιλάκης, Γκαρνέτας (90+1′ Αναγνωστόπουλος), Τσάπαρης, Παναγιωτίδης (60′ Θεοδωρόπουλος), Κοτόπουλος.