Γ’ Εθνική: Νέα ήττα – μαχαιριά από την Καβάλα στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον τελευταία θέση για την Αλεξανδρούπολη

Ούτε αυτή την φορά κατάφερε η Αλεξανδρούπολη να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την ανεβασμένη Καβάλα και κύλισε ουσιαστικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αφού ο Νέστος κέρδισε την ίδια ωρα τον Πανθρακικό.

Μάλιστα ο προπονητής Πασχάλγς Ζαπαρτιδης χρησιμοποιησε τους νεαποκτηθεντες παίκτες Κασκαντάμη, Τοπαλι και Τζαρζανα, όμως ούτε αυτήν την φορά ήρθε η πολυπόθητη νίκη!

Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο έως κακό με τους τερματοφυλακες να μην έχουν πίεση στην εστία. Στην επανάληψη ωστόσ οι φιλοξενούμενοι του Αγγελίδη μπήκαν δυνατά και στο 55′ ο Μπατσαριάς με κεφάλια  έκανε το 0-1 ενώ στο 84′ ο Σαλπιγγίδης σφράγισε την νίκη για τους Καβαλιώτες, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή!

Μετά κι απο αυτο το αποτέλεσμα η Καβάλα παραμένει στην δεύτερη θέση 6 βαθμούς πίσω από τον Καμπανιακό που ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του, ενώ η Αλεξανδρούπολη παραμένει στην τελευταία θέση πάρα την προσπάθεια και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να μην γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη Αβατου. Την αναμέτρηση διύθυνε ο Κομοτηναίος Σάκης Λάπατας με βοηθούς τους Κατσαντούρα της ΕΠΣ Μακεδονίας και Γρηγορούδη της ΕΠΣ Θράκης. Παρατηρητής ο Σαββόγλου (της ΕΠΣ Ξάνθης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου, Ευθυμιάδης (81′ Μωραΐτης), Παπάζογλου (57′ Ράλλης), Πατσιώρας Α. (70′ Τσιτσεκίδης), Γκαϊδατζής, Τοπάλι (57′ Τρανόπουλος), Καρακασίδης.
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (81′ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές (72′ Μπαρέτας), Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας (60′ Καρακώστας).