Γ’ Εθνική: Ήττα Πανθρακικού από τον χωρίς νίκη μέχρι σήμερα αλλά μεταμορφωμένο με τον Νίκο Κεχαγιά Νέστο Χρυσούπολης

Στο γήπεδο Αγιάσματος μεταμορφωμένος ο Νέστος με προπονητή πλέον τον Νίκο Κεχαγιά πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με το εμφατικό 3-1 τον Πανθρακικό που συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα εκτός έδρας και δέχθηκε και πάλι τρία τέρματα!

Από την ομάδα των πράσινων αν και επισήμως μετείχαν στην αποστολή, έλειπαν οι Μπαϊκαρά και Τανζού αφού τελευταία δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις, όπως και ο Αρετάς που είχε κάρτες. Ωστόσο και αυτές οι απουσίες δεν συνιστούν επαρκή δικαιολογία για το ξεκίνημα της ομάδας της Κομοτηνής με το αριστερό στο 2023 απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν είχε πόντο στο πρωτάθλημα αλλά κατάφερε πλέον να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους και πριν τα μισά του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δυο τέρματα που πέτυχαν σε τρία λεπτά: αρχικά με τον νεοαποκτηθέντα Μενίκου στο 19′ από σέντρα του Σκαθαρούδη και στο 21′ μετά από σουτ του Μυφτάρι, ασθενή απόκρουση του Κοτσάκη και νέο σουτ του Μενίκου.

Στο 26 αδύναμο σουτ του Παχούμη μπλόκαρε ο Νομικός, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο και να ξεκινήσει το δεύτερο χωρίς φάση, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 60′ για να πιάσει ο Τουρσίδης ένα σουτ λίγο άουτ. Στο 71′ ο Γκουτσίδης μόνος σούταρε άουτ αλλά στο 78′ με κεφαλιά καρφωτή του Χακάν ο Πανθρακικός μείωσε σε 2-1 και προσωρινά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Δύο λεπτά αργότερα είχαμε νέα αδράνεια στην άμυνα όταν ο  Μενίκου εκτέλεσε φάουλ και ο Τσαταλμπασιδης με  κεφαλιά το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 85′ αποβλήθηκε με δευτερη κίτρινη ο Σιδηρόπουλος.

Διαιτητής ο Σιουμπαρας  με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Παυλίδη από την Δράμα. Την προσεχή Τετάρτη ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στην Κομοτηνή ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης παίζει εκτός έδρας με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Νομικός, Γκουλίρκ, Πανταζής, Τσαταλμπασίδης, Τουρσίδης, Τσάκωνας (87′ Συμεωνίδης), Σιέρα, Μενίκου (84′ Γιάγκοβιτς). Σκαθαρούλης, Μυφτάρι (50′ Τουρσίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς (62′ Κωσταρέλης), Γκαγκάνης,  Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν (78′ Αντωνιάδης), Παχούμης, Σμάλης (65′ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας, Γκουτσίδης (78′ Γιαννακιτσίδης).