Βάζει ψηλά τον πήχη ο Τσελεμπάκης: «Θέλω να πάω σε κάποια ακόμα πιο μεγάλη ομάδα, είτε στην Ελλάδα είτε και στο εξωτερικό»

Το ντεμπούτο του με την ομάδα του Βόλου στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο 17χρονος Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης, περνώντας στην αναμέτρηση από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά την αναμέτρηση παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα ένα από τα όνειρά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που με πίστεψαν. Σιγά σιγά πραγματοποιώ πλέον τα όνειρά μου, όπως το να κάνω ντεμπούτο απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και έχοντας την εντολή να έχω υπό την επιτήρησή μου τον Μπερνάρ, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο και όσοι γνωρίζουν με καταλαβαίνουν»

Για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας: «Πρώτα από όλα θέλω να παίξω σε αυτήν την ομάδα, να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ, να καθιερωθώ και βήμα-βήμα να μπορέσω να πάω σε κάποια ακόμα πιο μεγάλη ομάδα, είτε στην Ελλάδα είτε και στο εξωτερικό»