Κύπελλο Ελλάδος: Άνετος στα προημιτελικά ο Πανσερραϊκός με βασικό τον Θανάση Γιανναράκη στη δεύτερη επικράτηση επί του Απόλλωνα Πόντου

Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στη ρεβάνς στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα, όπου οι Σερραίοι είχαν επικρατήσει με 3-0 εξασφάλισαν άνετα την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη σημείωσε ο Αντρέας Κατσαντώνης, ο οποίος στο 37′ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε την προβολή, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Βασικός για τα «λιοντάρια» ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης, οι Αλί Μπαμπά, Δεληγιαννίδης και Τάσος Παπάζογλου με κοινή θητεία στην Ξάνθη, αλλά και ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού Σταύρος Πεταυράκης. Από τον πάγκο μπήκε στο β’ μέρος ο Κώστας Θυμιάνης.

Για τους γηπεοδύχους του Δημήτρη Καλαϊτζή θέση βασικού στην ενδεκάδα πήρε ο Θρακιώτης Χουσεΐν Μουμίν.

Ο Πανσερραϊκός γίνεται η δεύτερη ομάδα του Νομού Σερρών μετά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που εξασφαλίζει το εισιτήριο στα προημιτελικά και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας (80′ Τρίκατζης), Δαλιανόπουλος, Μέτγκενμπεργκ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπούντου, Κωστίκα, Καλογέρης, Μπελεβώνης (86′ Αραβίδης), Τζαλόσι, Λαμπίρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (46′ Ζέρης), Παπάζογλου (67′ Παντεκίδης), Γιανναράκης, Κολομπίνο (68′ Θυμιάνης), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (78′ Μούργος), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (68’Σαΐντ).