Αποκάλυψη Γεωργούντζου: «Ακομπλεξάριστος ο Λουτσέσκου, φόρεσε το σκουφάκι και το κασκόλ της Καλαμάτας που του έδωσα»

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος από την Καλαμάτα, που βρέθηκε στην Τούμπα, παρακολούθησε το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την «Μαύρη Θύελλα» και περιέγραψε όλα όσα έγιναν. Μίλησε στο Metropolois 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εικόνα που αποκόμισε και κυρίως εστίασε στα δώρα που έκανε στον προπονητή του Δικεφάλου.

Και στις δηλώσεις του είπε: «Ήμουν με τον κύριο Κομπότη στη Θεσσαλονίκη και συζητούσα μαζί του. Τυχαία συναντηθήκαμε. Μακάρι να είχαμε τον Κομπότη που κατέχει το τόπι. Άκου τι έγινε μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Τελείωσε το παιχνίδι και είχαμε ετοιμάσει την έκπληξη για τον Λουτσέσκου. Ένα σκουφάκι και ένα κασκόλ της Καλαμάτας με το σήμα της ομάδας. Μίλησα με την Ναταλία από το γραφείο τύπου που είναι όμορφη κοπέλα. Μου είπε να το κάνουμε πριν. 

Τελικά δώσαμε το δώρο μετά την συνέντεύξη τύπου. Ύστερα το δώσαμε στον Λουτσέσκου, φοράει το σκουφάκι ο… Θεός, βάζει το κασκόλ της μαύρης θύελλας και μετά ενώ όλα πήγαν υπέροχα, μας λέει ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ να μην το δείξουμε το βίντεο, γιατί δεν θα ήταν σωστό να παρουσιαστεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ με κασκόλ άλλης ομάδας. 

Σεβαστή η επιθυμία, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε θέμα. Αυτή είναι η άποψή μου. Πάντως ο Λουτσέσκου είναι ακομπλεξάριστος και το έδειξε. Φωτογραφία τον έχω, και βίντεο έχω με τον Λουτσέσκου, αλλά δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω.

Έκανα και την ερώτηση, αλλά η δουλειά έμεινε μισή. Όταν θα φύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ μετά από 20 χρόνια, τότε θα δει ο κόσμος το βίντεο με το δώρο που του δώσαμε».