Super League 2: Προπονητής φυσικής κατάστασης στα Χανιά ο Αντώνης Τσικάκης

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Θρακιώτη Γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων για τον Νότιο όμιλο της Super League 2.

O 32χρονος Γυμναστής κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου και θητεία σε ΠΑΟΚ Κοσμίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης.

Ο Αντώνης Τσικάκης γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1990 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟ Κοσμίου στην Κομοτηνή, ενώ ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από το 2012 έως το 2016. 

Την σεζόν 2016-17 προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού όπου έμεινε για 4,5 χρόνια. Από το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι πρότινος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία μου με την ομάδα των Χανίων και εύχομαι όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση τόσο για την τρέχουσα όσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο” ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας των Χανίων ο νέος γυμναστής της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Αντώνη και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του».