Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ροδόπη και Έβρο

Την Θράκη θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Κομοτηνή και το Σάββατο 14 θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Πρωθυπουργού στην Θράκη θα ξεκινήσει από την Κομοτηνή την Παρασκευή όπου θα επισκεφθεί τον Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, θα κάνει περίπατο στην αγορά της πόλης και θα συζητήσει με πολίτες. Ακόμη θα συναντηθεί με βουλευτές σε ξενοδοχείο της πόλης και η επίσκεψη του θα κλείσει με ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στον Έβρο και στις 11 θα παραστεί μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα , στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια θα δώσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνοδεύουν η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών.