Ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό ο 17χρονος Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης με τη φανέλα του Βόλου

Το πολυπόθητο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Βόλου πραγματοποίησε ο 17χρονος Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης, περνώντας στη θέση του Γκάζι στο 66ο λεπτό.

Ο Κώστας Μπράτσος χάρισε την ευκαιρία στον ταλαντούχο Θρακιώτη να πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας στην ανδρική ομάδα, καθώς η υπόθεση πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από την πρώτη αναμέτρηση της Λεωφόρου υπέρ των «πρασίνων».

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά, από τις οποίες μετακόμισε στον ΑΟΞ πριν τέσσερα χρόνια. 

Την πρώτη του σεζόν «έβγαλε μάτια» με την Κ15 του ΑΟΞ στην SL1 αλλά στην συνέχεια δεν είχε τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα ήθελε στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League λόγω της πανδημίας.

Με τη φανέλα της Ξάνθης έγινε επαγγελματίας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στα Πηγάδια, παίρνοντας τη θέση ενός άλλου παίκτη που ανήκε στον Βόλο στην αρχή της σεζόν και πλέον αγωνίζεται στα Χανιά, τον Ηλία Τσέλιο.

Με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό συστήθηκε ουσιαστικά στους φίλους του Βόλου υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου Αχιλλέα Μπέου και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε.