Κύπελλο Ελλάδος: Ζει το όνειρό του ο Απόλλων Παραλιμνίου! Πρόκριση στα προημιτελικά μετά από συγκλονιστικό ματς με τον ΑΟΑΝ

Μία συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ του Αγίου Νικολάου και του Απόλλωνα Παραλιμνίου έφερε την υπογραφή του Γεωργιάδη (2′ και 109′), με την ομάδα των Σερρών να γίνεται στην παράταση η πρώτη ομάδα Γ’ Εθνικής που βρίσκεται στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέσσερις μέρες μετά την επιβλητική επκράτηση επί του Ορφέα Ξάνθης, ο Απολλων Παραλιμνίου έπαιξε με τον Αγιο Νικολαο στη ρεβάνς του 2-2 που  ήταν το ίδιο συναρπαστική με το πρώτο ματς.

Η ομάδα των Σερρών άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, αλλά ο Μηνάς στο 30′ ισοφάρισε με ασιστ απο τον Ξανθιώτη Μελισσόπουλο και εν συνεχεία οδήγησε το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο Απόλλων ήταν πιο αποτελεσματικός κι ο Γεωργιάδης στο 109′ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά στο ίδιο ματς και έστειλε την ομάδα του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας – με την ομάδα των Σερρών να είναι η πρώτη Γ’ εθνικής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

H oμάδα του πρώην παικτη του Αρη Αβάτου Κοσμά Γκέκα που ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά του αγωνα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στον καλό του φίλο Νίκο Μελισσόπουλο που αγωνίζεται στους Κρητικούς, περιμένοντας στους «8» τη Λαμία του Σάββα Παντελίδη που άφησε εκτός συνέχειας την Καλλιθέα.