Γ’ Εθνική: Έχασε στις λεπτομέρειες από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό ο Άρης Αβάτου στη Φελώνη

Την ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καμπανιακό γνώρισε ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και πρώτης για το νέο έτος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κοντογιαννίδη στο 7ο λεπτό, με τον γκολκίπερ Κασαπίδη να λέει «όχι» με σωτήρια επέμβαση στο τετ-α-τετ.

Ο Καμπανιακός άγγιξε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τη σέντρα-σουτ του Μανιού να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από σωτήρια επέμβαση του Θεοδοσιάδη εξ επαφής, με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος και πάλι η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στο Άβατο, αλλά το σουτ του Κοτόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 70ο λεπτό ο Ιγνατίδης «τιμώρησε» την αναποτελεσματικότητα του Αβάτου και με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Θεοδοσιάδη ανοίγοντας το σκορ για το 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ξανθόπουλος, όταν η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Θεοδοσιάδη και αφού πήρε το ριμποαύντ πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης Αβάτου παρέμεινε στην 11η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Χαλάστρας παραμένει μόνη πρώτη με 23 βαθμούς, 4 πάνω από τον Πανδραμαϊκό που ακολουθεί.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Παπαχρήστου (57′ Κοτόπουλος), Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης (75′ Τσάπαρης), Θεοδωρόπουλος (69′ Αγροκώστας Δ.), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας (46′ Ταΐρης), Χατζηβασιλειάδης (25′ Ντόγος), Καθάριος Ν. (57′ Ξανθόπουλος), Κεχαγιάς, Μανιός (90′ Γιαννακόπουλος), Μπουτζίκος.

Φώτο: xanthi-sport.gr