Super League: Έχασε το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Γκαραβέλη ο Σάββας Παντελίδης και έμεινε χαμηλά η Λαμία

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την έβδομη νίκη του στα τελευταία οκτώ παιχνίδια καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 3-0 και ανέβηκε στους 35 βαθμούς.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Ντάντας έκανε το κόρνερ, ο Νάρεϊ έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ολιβέιρα, άλλαξε πορεία και νίκησε τον Γκαραβέλη για να γίνει το 0-1, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Μετά το 0-1 ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο. Στο 18′ οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά ο Ντάντας από καλή θέση αστόχησε. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 27′ κατάφερε να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Νάρεϊ έκλεψε την μπάλα, πάσα στον Ολιβέιρα, αυτός γύρισε και πάλι στον Νάρεϊ που έκανε την σέντρα, ο Μπεχαράνο έκανε κακό διώξιμο και ο Ντάντας με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στο 29′ έχασαν από μία μοναδική ευκαιρία για να σκοράρουν. Αρχικά οι γηπεδούχοι με τον Μπεχαράνο είδαν την μπάλα στην κεφαλιά του παίκτη τους να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι μετά την ασίστ του Κωνσταντέλια είδαν τον Νάρεϊ να χάνει το γκολ από εξαιρετική θέση και ανενόχλητος. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Βινσέντι προσπάθησε με απευθείας κόρνερ να απειλήσει τον Κοτάρσκι που αντέδρασε εξαιρετικά και το μόνο που είχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σε ένα γεμάτο 45λεπτο, ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Γκαραβέλη με τον Σαράνοφ να παίρνει τη θέση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο χωρίς στο ξεκίνημα να βλέπουμε κάποια φάση. Όλα όμως κρίθηκαν στο 58′. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-3 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο ματς. Ένα πανέμορφο γκολ, καθώς οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Λύρατζης πάσαρε στον Ζίβκοβιτς και αυτός με ωραία προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Σαράνοφ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε στους 35 βαθμούς φτάνοντας την ΑΕΚ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με το «τριφύλλι» να παραμένει στην 1η θέση με 42.

Η Λαμία αγνοεί τη χαρά της νίκης με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της και έμεινε στην 13η θέση με 10 βαθμούς.