Volley League: Αφιερωμένος στον «Αετό» Νίκο Σαμαρά ο πρώτος αγώνας του Άθλου Ορεστιάδας για το 2023 στο «Νίκος Σαμαράς»

“Ποδαρικό” στο 2023 κάνει αύριο Σάββατο 7/1 ο Άθλος Ορεστιάδας που στις 18.00 αντιμετωπίζει στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης «Ν. Σαμαράς» τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου.

Ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Volley League, λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση 10χρόνων από την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της διοίκησης, θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του «αετού» της Ορεστιάδας και του ελληνικού βόλεϊ, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Ενόψει της τέταρτης φετινής αναμέτρηση με τους νησιώτες, που με τρεις νίκες και χωρίς απώλεια σετ, έχουν εξελιχθεί φέτος στον «κακό δαίμονα» της ομάδας του Εβρου, οι αθλητές του Ηλία Κρεούζη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε με τη βοήθεια του κόσμου, να «σπάσουν» την αρνητική παράδοση με τους «Πειρατές» και να αρχίσουν «με το δεξί» τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το νέο έτος.

Ο Ηλίας Κρεούζης στις δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι κόντρα στον πανίσχυρο αντίπαλο από τη Σύρο, ο Άθλος θα μπει στο ματς για να «χτυπήσει» το παιχνίδι και να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τη νέα χρονιά:  «Το α’ ματς του 2003 είναι στην Ορεστιάδα με το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, μια ομάδα που δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση, από αυτή που θα περίμενε κανείς, στον βαθμολογικό πίνακα. Οπότε για τους αντιπάλους μας, που έχουν στόχο την 4άδα, είναι πολύ σημαντικό ματς και αν δεν καταφέρουν με εμάς να ξεκινήσουν καλά το β’ γύρο, σίγουρα θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από το στόχο τους.
Επομένως η Σύρος θα έχει την πίεση, εμείς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι καλύτερη, οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να το «χτυπήσουμε» και να διευρύνουμε τα καλά αποτελέσματα που έχουμε στην έδρα μας.
Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το 2023 δυναμικά, ελπίζουμε σε αυτή την αρχή του 2023 να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι».

Τέλος από την πλευρά του ο Συριανός λίμπερο του Άθλου, Σπύρος Βελούδης δεν έκρυψε στις δηλώσεις του τη διάθεση να ξεκινήσει τη νέα χρόνια και το β’ γύρο του πρωταθλήματος με χαμόγελα: «Ποδαρικό στο 2023 με τον Φοίνικα Σύρου στην Ορεστιάδα! Είναι το τέταρτο παιχνίδι απέναντι στην Σύρο για εμάς φέτος, έχουμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση κάποιου σετ και σε κάποια σημεία έχουμε υπάρξει πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι τους. Σε αυτόν τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Η διακοπή μας γέμισε με όρεξη για έναν δεύτερο γύρο που ελπίζουμε να πάει για εμάς καλύτερα»!