ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες των προηγούμενων αγωνιστικών

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Σαραντάκης Σ. – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης – 1 κόκκινη, (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
2) Μόμας Θ.- Ατρόμητος Ασπρονερίου – 1 κόκκινη, (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΟΜΑΔΑΣ

1) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50€ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες στον εκτελούντα χρέη προπονητή του σωματείου ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ κ. Δαούτη Δημήτρη για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχείας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ στις 17/12/2022.

2) Επιβάλλει χρηματική ποινή 20€ και και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες στον εκτελούντα χρέη προπονητή του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ κ. Νέδο Πολυχρόνη για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχείας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΑΕΚ ΜΑΚΡΗΣ στις 18/12/2022.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Μη τέλεση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΟΜΙΛΟΥ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ στις 18/12/2022 καθώς δεν προσήλθε στο γήπεδο για ν’ αγωνιστεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ με σκορ 0-3. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ το εν λόγω σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα Α’ ΟΜΙΛΟΥ Β’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.