Super League: Ντεμπούτο Μάντζιου με τριάρα του Αστέρα και γκολ Μουνάφο επί της Λαμίας

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης επί της Λαμίας στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας της Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν καλή και γρήγορη κυκλοφορία, ενώ δημιουργούσαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 16’ ο Αστέρας είχε μια μεγάλη φάση να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ιγκλέσιας έκανε μια απίστευτη μπαλιά, έβγαλε τον Ριέρα σε τετ-α-τετ, αλλά ο Γκαραβέλης του είπε «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπαράλες… οριζοντιώθηκε με το έδαφος και έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, ο Γκαραβέλης έδιωξε αλλά ο Μουνάφο πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 1-0.

Λίγο αργότερα, ο Αστέρας χτύπησε ξανά. Ήταν το 24’ όταν ο Κρέσπι έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 2-0 για τους Αρκάδες. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πάρε φόρα και στο 31ο λεπτό βρήκε και τρίτο τέρμα. Ο Σίτο άδειασε τον Αντέτζο, έκανε την κατάλληλη στιγμή το παράλληλο γύρισμα στον Κρέσπι ο οποίος εξ επαφής σκόραρε για το 3-0, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο και έμεινε μέχρι το φινάλε.

O Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην 8η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Λαμία έμεινε στην 13η με 10 βαθμούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.