Super League: Αναλαμβάνει πόστο στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Στάθης

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πλευρά Καμίνσκι «τρέχει» πλέον τα μεταγραφικά του Παναιτωλικού, παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η τυπική έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών του Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια των Αμερικανών επενδυτών.

Πολλά από τα θέματα της ομάδας έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει εκ μέρους των νέων μεγαλομετόχων ο εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα, Γιώτης Παναγιώτου, ο οποίος αναμένεται να έχει επιτελικό ρόλο στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο Κύπριος μάνατζερ όμως δεν θα είναι η μοναδική «προσθήκη» στον «Τίτορμο», αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniara.gr θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ των «καναρινιών».

Αν και όπως έκανε γνωστό πριν από μία εβδομάδα ο Φώτης Κωστούλας, δεν θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός, παρά την αλλαγή ιδιοκτησίας, μελλοντικά όλα είναι ρευστά, ενώ άμεσα θα γίνουν οι πρώτες προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ.

Σε δημοσίευμα του «sportime» μάλιστα η ονοματολογία ξεκίνησε και γίνεται λόγος για κάποιο πόστο που ενδεχομένως να αναλάβει ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, Γιάννης Στάθης.

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Ξάνθη τη σεζόν 2020/21, όταν στην ομάδα βρισκόταν και ο Γιώτης Παναγιώτου, ως συνεργάτης του Μπιλ Πάπας, αφού άλλωστε ο Κύπριος μάνατζερ είχε κάνει και το «κονέ» του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Με το τέλος της σεζόν που βρήκε την Ξάνθη να χάνει την άνοδο από τον Παναιτωλικό στα μπαράζ, ο Γιάννης Στάθης, που είχε θητεία και στην ομάδα του Πανθρακικού, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ανέλαβε ως μάνατζερ κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ η πρώτη μεταγραφή που «έκλεισε» ήταν αυτή του πρώην συμπαίκτη του στην Ξάνθη, Ελίνι Δημούτσου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας.