Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Ήμουν από μικρό παιδί στον ΠΑΟΚ και τελικά έκανα καριέρα στον Άρη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που έχει φορέσει τις φανέλες ΠΑΟΚ και Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, μιλώντας για τα χρόνια που έζησε στους «κιτρινόμαυρους», σχολίασε το πως ένιωθε στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και που θα κριθεί η αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Εγώ ήμουν από μικρό παιδί στον ΠΑΟΚ και τελικά έκανα καριέρα στον Αρη. Όταν η ομάδα είχε βγει από την Β στην Α Εθνική ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου, υπήρχε αβεβαιότητα αν θα μπορώ να βοηθήσω αλλά εγώ νομίζω πως βοήθησα την ομάδα. Το πήγα μέχρι τέρμα και είχα παιδικό όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα με τόσο κόσμο. 

Εμένα μου δόθηκε τελευταία φορά η ευκαιρία να παίξω στα πλέι οφ με τον Ενινγκ, δεν είχαμε καλές σχέσεις, ήμασταν τότε 11 παιδιά που παίζουμε. Οι 11 Σπαρτιάτες που λέγαμε. Θα μπορούσα να είχα παίξει περισσότερο στον Αρη αλλά η ομάδα κοιτάει το καλύτερο δυνατό για εκείνη. Εγώ είμαι γεμάτος για όσα έζησα στην ομάδα. Από τότε που επέστρεψε η ομάδα στην πρώτη κατηγορία λέγαμε πως πρέπει να έχει Ελληνες παίκτες ακόμη και να κάνει κορμό. Εμένα με θλίβει που δεν υπάρχει ελληνικό στοιχείο» τόνισε αρχικά.

Για το πως έζησε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης: «Εγώ έζησα εκείνο το 4-2 που σπάσαμε το αήττητο του ΠΑΟΚ, είναι ένα παιχνίδι που κάνει χαρούμενο όλο τον κόσμο για τουλάχιστον έξι μήνες. Θέλει πάθος και τσαμπουκά σε τέτοια ντέρμπι, δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ σε τέτοιους αγώνες. Τα τελευταία παιχνίδια μέσα στην Τούμπα έχουν πάντα συγκινήσεις, το τελευταίο μου παιχνίδι στον Αρη ήταν σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήμασταν 11 παίκτες. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έζησα στον Αρη και ο Αρης είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου».