Η ανάλυση του ντέρμπι της Τούμπας από τον Θωμά Κυπαρίσση: «Πιστεύω θα κερδίσει το ποδόσφαιρο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο άλλοτε παίκτης της Ξάνθης και του Άρη Θωμάς Κυπαρίσσης και έκανε τη δική τους εκτίμηση για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Ο Γκρέι είναι καλύτερος του Νιρέν, είναι πιο πλήρης επιθετικός και πιστεύω θα έχει συνέχεια στο σκοράρισμα και θα έχει καλό απολογισμό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Έχει κολλήσει με τον Άρη και έχει όλο το πακέτο για να τελειώσει πολύ καλά τη χρονιά. Για τις χαμένες ευκαιρίες του στη Λιβαδειά όλα τα γκολ χάνονται κι όλα μπαίνουν. Αυτό είναι νόμος. Το έχουν πει άλλωστε κολοσσοί του ποδοσφαίρου. 

Όσον αφορά για το σημερινό ντέρμπι ξεκινάει κατά πόσο ψυχωμένος και δυνατός θα είσαι. Και οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές. Ο Άρης θα πρέπει να προσέξει τον Ίνγκασον γιατί προωθείται αρκετά στις στημένες φάσεις και μάλιστα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Πάνω από 40% μπαίνουν γκολ παγκοσμίως από στημένες φάσεις. Επαναλαμβάνω η δύναμη και ψυχή που θα βγάλουν οι παίκτες, αλλά και η προσωπικότητα κάποιων ποδοσφαιριστών κρίνει ένα ματς και πόσο μάλλον ένα ντέρμπι. Είχα παίξει σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα όπου υπήρχε κόσμος και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Είναι τραγικό και είμαστε άξιοι της μοίρας μας που βλέπουμε ντέρμπι εδώ και χρόνια μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Για το σημερινό ματς πιστεύω θα κερδίσει το ποδόσφαιρο και θα λήξει ισόπαλο 1-1».