«Αντίο» στο 2022 μέσα από 22 φωτογραφίες με την ματιά του ThrakiSportS

Το 2022 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες και στο ThrakiSportS το αποχαιρετούμε μέσα από 22 φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε αυτήν την ιστοσελίδα στην διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που ζήσαμε.

Δεν αναφέρονται απαραίτητα τα 22 σημαντικότερα γεγονότα αλλά είναι 22 ιδιαίτερες φωτογραφίες. Που δείχνουν τις χαρές και τις λύπες, τα γεγονότα που ζήσαμε.

Από τη διάλυση του ΑΟΞ και τη μη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα μέχρι και την ίδρυση του ΓΣ Ξάνθη από τον Μπάμπη Χατζημεστή.

Το νταμπλ του Άρη Πετεινού, την την επιστροφή του Πανθρακικού στις Εθνικές Κατηγορίες. Με μια μεγάκη απώλεια για την ομάδα της Κομοτηνής. Αυτή του Τάσου Καραολάνη.

Από τα δάκρυα χαράς για την άνοδο του Άθλου Ορεστιάδας στη Volley League, μέχρι τα δάκρυα λύπης και οργής για τη δολοφονία του Άλκη, που έφερε τις εκδηλώσεις των αθλητών στα περισσότερα γήπεδα της Θράκης.

Από το πρωτάθλημα του Εβρίτη Μανώλη Σιώπη με την Τραμπζονπόρ που τρέλανε όλη την Ευρώπη, μέχρι την πρωτότυπη πρόταση γάμου στο γήπεδο Ορμενίου στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Τις ατομικές επιδόσεις, τα ρεκόρ, τα μετάλλια των Θρακιωτών, το πανό της Ορεστιάδας στο Eurobasket του Μιλάνο, το Xanthi Masters στην κεντρική Πλατεία Ξάνθης και το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ στην κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, με την ελπίδα να έρθουν ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Θράκη μας.