Super League: Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ξανά ο Ιωαννίδης – Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρει στο 97′ ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα αυτή την φορά από τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο. 1-1 το τελικό σκορ με τον Κομοτηναίο επιθετικό να λυτρώνει και πάλι τους «πράσινους».

Στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 9′ λόγω αποβολής του Γιοχού ο οποίος έκανε ένα επαγγελματικό φάουλ στον Σπόραρ ως τελευταίος παίκτης. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που μπόρεσε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί με μια αντεπίθεση βρήκαν το γκολ με τον Λάρσον έπειτα από σέντρα του Μπαλογιάννη με τον Μπρινιόλι να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα εκτός της εστίας του με αποτέλεσμα να προηγηθεί ο ΟΦΗ στο 58′.

Δύο λεπτά μετά ο Φώτης Ιωαννίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Κουρμπέλη. Ο Παναθηναϊκός πίεσε, δημιούργησε πολλές φάσεις όμως το γκολ της ισοφάρισης ήρθε αργά, στο 97′. Ο Ιωαννίδης μπήκε ωραία στην περιοχή, σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Διαμαντή και κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτό το γκολ οι «πράσινοι» γλύτωσαν την ήττα κράτησαν το αήττητο όμως δεν μπορούν παρά να είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Με την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 39 βαθμούς, 4 πάνω από την δεύτερη ΑΕΚ και ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 11 στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.