Super League: Νίκη «ανάσα» με ασίστ Μεχία στο ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό

Ο Λεβαδειακός πήρε μια «μεγάλη» νίκη κόντρα στον Ιωνικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της super league και κέρδισε πόντους στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Καθοριστικός ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Αλφρέντο Μεχία με κερδισμένες μάχες στο κέντρο και ασιστ στο γκολ του Λεβαδειακού.

Στο 1ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με φάσεις εκατέρωθεν, εντάσεις, κάρτες και γκολ για τον Λεβαδειακό. Στο 31ο λεπτό ο Μεχία ξεκίνησε μια υποδειγματική αντεπίθεση, πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Δούμτσιο και αυτός με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ από την άκρη της περιοχής έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην πρώτη κατηγορία.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε πιο αποφασιστικά, έχασε κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Άοσμαν όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα από την Νίκαια έμεινε με 10 παίκτες στο 73ο λεπτό εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης στον Τσίμπσαχ. Από κει και μετά ο Λεβαδειακός έχασε σημαντικές ευκαιρίες να «τελειώσει» τον αγώνα βρίσκοντας απέναντι του τον εξαιρετικό Χουτεσιώτη.

Στους 8 βαθμούς και την τελευταία θέση παρέμεινε ο Ιωνικός ενώ τους 11 έφτασε ο Λεβαδειακός παίρνοντας ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.