Αποκαλύψεις Καρυπίδη: «Σουφλί, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τα χωράφια στη Γ’ Εθνική είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» (+video)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους betarades παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μιλώντας για όλους και για όλα στα επτά χρόνια που ασχολείται με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, τοποθετήθηκε για την εμπειρία του στις μικρότερες κατηγορίες με αναφορές σε ομάδες της Θράκης: «Η Β’ και Γ’ Εθνική είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει. Κρυονέρι, Σουφλί, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Κρύα Βρύση, σε κάτι χωράφια με πολύ λάσπη. Εγώ δεν καταλάβαινα πως παίζεται το παιχνίδι και έκανα μια πολύ δυνατή ομάδα. Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά πέρασε πάνω στον φίλο μου τον Πανουριά (σ.σ. πρόεδρος Λαμίας) ο οποίος μας ξέρανε».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν εφιάλτης. Το χειρότερο ήταν στο τέλος που δεν ανεβήκαμε. Η μικρότερες κατηγορίες είναι πιο δύσκολες. Δεν υπάρχει VAR. Οι διαιτητές είναι πιο άπειροι και συχνά κάνουν πολλά λάθη, είτε άθελά τους είτε και με δόλο. Ήταν η χειρότερη εμπειρία μου».

Η αναφορά στις ομάδες της Θράκης μετά το 5ο λεπτό: