Super League 2: Έδιωξε Γκουτσίδη παρά τη «σφαγή» από τον Πανσερραϊκό η ΑΕΛ

Μια μόλις ημέρα μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον Πανσερραϊκό με 2-1, για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου της φετινής Super League 2 και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί»!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η θεσσαλική ΠΑΕ, η απόφαση για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά σε αμιγώς τεχνικά ζητήματα.

Πλέον η ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του Γκουτσίδη στον πάγκο της, έχοντας ως στόχο φέτος την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία και ούσα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα την απόφαση της να τερματίσει τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι λόγοι αυτής της διακοπής είναι αμιγώς τεχνικοί, σε μία περίοδο εξαιρετικά απαιτητική για την ΑΕΛ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή Γκουτσίδη, για τη πολυσήμαντη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας.

Για τον άνθρωπο Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν υπάρχουν απλά λόγια, παρά μόνο βαθιά εκτίμηση.

Θα θυμούμαστε όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές που συνέβαλαν στη δημιουργία μιάς πραγματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην αξιόλογη επαγγελματική του πορεία».