Ο Γιάννης Αποστολίδης μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού: «Εμφανής η υπεροχή μας, είναι δύο πόλεις που διψάνε για ποδόσφαιρο και θέλουμε να τις δούμε ψηλότερα»

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Δόξας Δράμας με τον Πανθρακικό και τη νίκη με 3-0 παραχώρησε ο Θρακιώτης τεχνικός των μαυραετών Γιάννης Αποστολίδης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ήταν ένα ντέρμπι δύο μεγάλων ομάδων που αξίζουν να βρίσκονται σε υψηλότερες κατηγορίες, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του καθώς ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Παίζανε δύο ιστορικές επαρχιακές ομάδες και θέλουμε να τις βλέπουμε ψηλότερα γιατί έχουν να προσφέρουν πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και πρέπει να φροντίσουμε να ανέβουν πάλι γιατί είναι δύο πόλεις που διψάνε για ποδόσφαιρο. Είμασταν πολύ διαβασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να πάρουμε την κατοχή, πάντα με πίστη στο τακτικό μας πλάνο. Καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν σταματήσαμε εκεί. Θεωρώ ότι η υπεροχή μας ήταν εμφανής και στα δύο ημίχρονα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε πάνω από 10 τελικές προσπάθειες. Με όλα αυτά τα στοιχεία χαμογελάσαμε στο τέλος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό: «Έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε και είναι θετικό για μένα γιατί δεν είχα πάρα πολύ χρόνο να δουλέψω με την ομάδα μέχρι τώρα. Ο Θερμαϊκός προέρχεται από νίκη οπότε μας περιμένει δύσκολη δοκιμασία. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα δοθούν λίγες μέρες άδεια στα παιδιά παρότι ήθελα να δώσω περισσότερες γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι για να συνεχίσουμε το σερί που θέλουμε στην Γ’ Εθνική».