Β’ Εθνική: Έμεινε χαμηλά στο σκορ και ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό ο Λεύκιππος Ξάνθης στο τελευταίο ματς του 2022

Την ήττα με 69-52 μέσα στον Πανσερραϊκό γνώρισε ο Λεύκιππος Ξάνθης στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου αλλά και του 2022 για τον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Οι Ξανθιώτες μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και έβαλαν πολύ δύσκολα στον εαυτό τους από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο, όταν βρέθηκαν πίσω με +15 για το εντυπωσιακό 24-9 του Πανσερραϊκού.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου αντέδρασε και με επί μέρους 8-13 μείωσε στο -10 στην ανάπαυλα, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι ως αναφορά το σκοράρισμα.

Ο Λεύκιππος Ξάνθης δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, πέτυχε μόλις 9 πόντους στην τρίτη περίοδο όπως και στην πρώτη και συνέχισε να βρίσκεται πίσω με διψήφια προβαδίσματα για το -15 (46-31) της τρίτης περιόδου.

Τα λιοντάρια διαχειρίστηκαν μέχρι το φινάλε με σχετική άνεση το υπέρ τους προβάδισμα, έχοντας σε καλή μέρα τον Εβρίτη Γιάννη Κεραμάρη με 5 πόντους, αλλά και τον Ξανθιώτη παίκτη με θητεία και στον Λεύκιππο Ντίνο Νικολόπουλο που δεν σημείωσε πόντο αλλά βοήθησε στην άμυνα προσθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο Λεύκιππος Ξάνθης είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 6-4 ενώ ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην 4η με ρεκόρ 7-3 μετά από 10 αγώνες για τις δύο ομάδες.

Φώτο: anexartitos.gr