Τρελαμένος με τα επιτεύγματα του συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι ο Φρανσίκο Χαβίτο: «Το ποδόσφαιρο τελικά απέδωσε δικαιοσύνη φίλε»

Με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Φρανσίκο Χαβίτο αποθέωσε τον Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή ενώ μίλησε για «ποδοσφαιρική δικαιοσύνη».

Ο Χαβίτο με μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα και κυρίως από την παρουσία του στον αγαπημένο του Άρη έπαιξε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στις ακαδημίες τις Λα Μασία στη Βαρκελώνη ενώ δηλώνει περήφανος που τον γνώρισε και έπαιξαν μαζί ποδόσφαιρο στην παρακάτω ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Χαβίτο: «Τελικά πήρες αυτό που ήθελες τόσο πολύ. Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει κάνει τόσο κόσμο τόσο χαρούμενο, αλλά ειδικά εσένα!! Παρά το γεγονός ότι κέρδισες τα πάντα και αποδεικνύεις ότι ήσουν ο καλύτερος με διαφορά, αλλά ήθελες να δώσεις αυτή τη χαρά στη χώρα σου. Το φθινόπωρο έμεινες όρθιος και συνέχισε να αγωνίζεσαι, για την αγάπη σου για την πατρίδα και ειδικά για την αγάπη σου για το ποδόσφαιρο. Ακόμα και όταν αποφάσισες να αποχωρήσεις κανασηκώθηκες και γύρισες για άλλη μια φορά για να αποδείξεις ποιος ήταν ο καλύτερος! Καταπληκτικό!! Το ποδόσφαιρο τελικά απέδωσε δικαιοσύνη φίλε. Το χρωστάω σε σένα, για όλα όσα έδωσες σε αυτό το άθλημα και όσα μας έκανες και μας κάνεις να απολαμβάνουμε! Συγχαρητήρια Λέων!! Το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα! Πρέπει να το απολαύσεις! Περηφάνια και χαρά που σε γνώρισα και μοιραστήκαμε γκαρνταρόμπα!! Ευχαριστώ για όλα Leo!!».