Super League: «Γκέλα» του Άρη στην Λειβαδιά, πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την παραμονή ο Λεβαδειακός με βασικό τον Μεχία

Στην πρεμιέρα της 14ης αγωνιστικής της Super League ο Άρης έφερε ισοπαλία με τον Λεβαδειακό 1-1 και έχασε βαθμούς στην μάχη για την Ευρώπη. Βασικός για τον Λεβαδειακό ο αρχηγός του Αλφρέντο Μεχία που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Πανθρακικό και Ξάνθη.

Στο 1ο ημίχρονο ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Χάμοντ στο 38ο λεπτό με πανέμορφο μακρινό σουτ με τον Άρη να έχει προβλήματα στον δημιουργικό τομέα με το 3-4-1-2 που επέλεξε ο Άλαν Πάντριου να μην αποδίδει.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Άρη προχώρησε σε 3 αλλαγές με τους Πάλμα, Μαντσίνι και Ιτούρμπε να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να αλλάζουν την εικόνα της ομάδας. Στο 64ο λεπτό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ο Πάλμα ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς και στην συνέχεια ο Άρης έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Ματέο Γκαρσία και Γκρέι να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

Ο πρώην μέσος του Πανθρακικού και της Ξάνθης, Αλφρέντο Μεχία αγωνίστηκε για όλο τον αγώνα δίνοντας σημαντικές μάχες στο χώρο του κέντρου.