Γ’ Εθνική: Ξανά κατώτερος των περιστάσεων μακριά από την Κομοτηνή ο Πανθρακικός ηττήθηκε με 3-0 μέσα στη Δόξα Δράμας

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από τη Δόξα Δράμας στο τελευταίο ματς για το 2022.

Η ομάδα της Κομοτηνής ταξίδεψε στη Δράμα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο νίκες με Καβάλα και Άρη Αβάτου στο ΔΑΚ και είχε την πρώτη τελική στο ματς, όταν ο Γιαννακιτσίδης έστειλε τη μπάλα άουτ μετά το γύρισμα του Τανζού στο 4ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεοδύχους ήρθε δύο λεπτά μετά, με την κεφαλιά του Φραγκουλή να περνάει λίγα μέτρα άουτ, μετά το γύρισμα του Περσίδη.

Στο 15ο λεπτό ο Καράδαης μπλόκαρε το σουτ του Αρετά, ενώ ένα λεπτό μετά η Δόξα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το σουτ του Κόντο να σταματάει στο δοκάρι του Κοτσάκη.

Στο 20ο λεπτό ο διαιτητής Κτίστης έδειξε την άσπρη βούλα ύστερα από μαρκάρισμα στον Μπλιό, με τον Κόντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για τους Μαυραετούς για το 1-0.

Ο Πανθρακικός απείλησε ξανά στο 39ο λεπτό με το πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Γιαννακιτσίδη, αλλά στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν ο Πιτσόλης με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά σέρβιρε στον Θεοδοσιάδη και αυτός με τη σειρά του βρήκε δίχτυα για το 2-0 της ανάπαυλας.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά θέλοντας να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα η Δόξα Δράμας κέρδισε βρήκε δίχτυα με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το εντυπωσιακό 3-0.

Η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να μειώσει με τον πολύ δραστήριο Γιαννακιτσίδη αλλά το σουτ του στο 69ο λεπτό απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Στο 75ο λεπτό ήταν σειρά του Κοτσάκη να επέμβει, απομακρύνοντας σε κόρνερ το σουτ του Θεοδοσιάδη στο 75ο λεπτό.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας να ανεβαίνει στην 6η θέση και τους 13 βαθμούς, ενώ είναι λίγο πιο πάνω, στης 3η θέση με 15.

Διαιτητές: Κτίστης (Ασικίδης -Τσόκας) 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης) Καράδαης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Φραγκούλης, Τζελίδης, Πιτσόλης, Περσίδης (82′ Ρούτσης), Παπαϊωάννου, Κόντος (87′ Ιορδανίδης Αρ.), Παπαδόπουλος (82′ Κυριακίδης Δημ.), Πιρές (62′ Ιορδανίδης Χρ.).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Ντίνας (60′ Χακάν), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Κωσταρέλης (46′ Φουρλατάρας), Γιαννακιτζίδης (74′ Παχούμης), Σμάλης, Βάσκος (74′ Γκουτσίδης), Αντωνιάδης (74′ Τσώλας), Τανζού.