«ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, θέλοντας να μεταδώσουν το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη και να τονώσουν την τοπική αγορά, διοργανώνουν μια ξεχωριστή γιορτή το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου .

Οι καταναλωτές και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους, στη φιλόξενη αγορά μας, μέσα σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα .

Η Χριστουγεννιάτικη Δράση «ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» θα εκτυλίσσεται, κατά τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο ,στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, με ξυλοπόδαρους ,μασκότ,face painting, ζεστό κρασί ,σοκολάτα και χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Οι εκδηλώσεις θα πλαισιώνονται από μελωδίες υπό τον ήχο σαξοφώνου και από μουσικές επιλογές DJ. Η δράση θα ξεκινήσει στις 18:00 με μια παράσταση θεάτρου σκιών, όπου οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τα αστεία του πολυαγαπημένου Καραγκιόζη .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, προτρέπει τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις γιορτινές αγορές τους τα καταστήματα της Κομοτηνής , να στηρίξουν την τοπική αγορά και να επωφεληθούν από τις καλές τιμές, την ποικιλία και ποιότητα προϊόντων που διαθέτει.

Πηγή: evros24.gr